Årsmöte och medlemsavgift.

Årsmöte och medlemsavgift är rubriken på inlägget. Årsmötet blev väldigt sent av lite olika orsaker. Dels för att årsbokslutet skulle bli klart. Då man måste ha med den redovisningen.
På själva årsmötet så var det inte så stora förändringar. Ordförande Peter Hurtig blev omvald som ordförande igen. Den tidigare kassören sen över 10 år tillbaka, Karl-Erik Grängzell avgick som kassör och där valdes Jan Johansson in i stället på 2 år. En ny styrelsemedlem blev det med. Josefin Jonasson.

Medlemsavgiften.

Här hade inte föreningen delat ut några lappar med medlemsavgifterna före årsmötet. Detta på grund av att just storleken på medlemsavgiften måste bestämmas på nämnda möte. Medlemsavgiften bestämde man att den ska vara oförändrad förutom att den gäller för familj numera. Där är det summan som är oförändrad. 250 kronor för hela familjen. Det har även blivit framarbetad en lite modernare layout på medlemsblanketter som ska bli använd i framtiden.

Ny medlemsblankett.

Nationaldagen.

Den var över förväntan, trots det kylslagna vädret på morgonen och förmiddagen. Det klarnade upp mitt på dagen och uppskattat så kom strax över 400 besökare och minglade på Svegs Gammelgård under dagen. Föreningen fick mottaga en gåva i form av en hjärtstartare av hjärt och lungföreningen som ska bli placerad inne i kaffestugan.

Kommunalråd Lars-Gunnar Nordlander gästade föreningen vid utdelning av olika tillkännagivande och gåvor till nyfödda. Kommunalrådet höll även ett inspirerande tal om Sverige som nation och när han nämnde att Sveg firar 750 år (Detta sedan orten blir nämnd för första gången i skrift) så gick ett jubel genom besökarna.

Årsmöte och medlemsavgift.

Här påminner även Svegs Hembygdsförening om att betala in medlemsavgiften även om ni inte fått någon lapp i brevlådan.

För Swish, Scanna koden och fyll i mailadress. Eller använd Bankgiro 5783-7189

Nu blickar föreningen fram mot midsommar och dess firande på midsommarafton.
Välkomna.