Midsommar närmar sig.

Midsommar närmar sig sig med festligheter på Svegs Gammelgård. Föreningen har haft väldigt mycket att göra senaste tiden och styrelsens medlemmar kämpar på för att anordna arrangemangen.
Lite tyvärr så kan styrelsen utrycka sig att det är många som åtnjuter arrangemangen i Svegs hembygdförenings regi, men ett fåtal som är villiga att hjälpa till kring dessa arrangemang.

Efterlyser.

Här efterlyser föreningen människor som kan ha några timmar över någon gång per år för att kunna bidra till att hålla arrangemang. Samt om man är medlem så är det inget måste att hjälpa till. Det är till för att stödja föreningen ekonomiskt. Så där uppmanar vi folk att betala medlemsavgiften.

Midsommar närmar sig
Swisha summan 250 kronor tillsammans med din mailadress för att stödja föreningen.

Gåva!

Svegs hembygdsförening har även fått in en penning gåva på 5000 kronor av Leif Kristoffersson under vecka 24. Här tackar vi Leif för den fina gåvan.

Midsommar närmar sig.

Nu ser vi fram emot midsommarfirande på fredag med musik och dans kring midsommarstången som vi kläder tillsammans på torsdag eftermiddag/kväll. Ni är välkomna att ta med fina blommor till denna aktivitet så det blir en riktigt fin sång. Här bjuder vi på kaffe och festis till barnen då vi kläder stången.

Välkommen på torsdag efter klockan 18.00 på stångklädning.